FAQ

Låt oss presentera teamet och varför vi älskar Qoali!

Team Qoali
Jag vet att vi har en fantastisk produkt då jag ser det dagligen, inte minst i mitt egna hushåll. Men inget slår den positiva feedbacken vi får från kunderna, det är den absoluta drivkraften.
- Evelina Johansson, Grundare/VD
                                                                                                   
I min yrkesroll har jag sett hur tyngdtäcken kan göra stor stor skillnad och då möjligheten dök upp att få vara med på Qoalis resa tvekade jag aldrig.
- Anja Forshufvud, ST-Läkare/Styrelseledamot

Som småbarnspappa och företagare kan livet gå i väldigt hög fart. Jag gör det jag kan för att optimera de lugna stunderna jag har, och efter att ha använt Qoali kände jag att detta är en produkt som borde finnas i varje modernt hem. Safin Roozbayani, Affärsutvecklare/Styrelseledamot

Magnus Forshufvud

 

Som småbarnsförälder med ständig sömnbrist blev det kärlek vid första ögonkastet mellan Magnus & Qoali. - Magnus Forshufvud, Jurist/Styrelseledamot

Jag har varit involverad i många startups. det är sällan man stöter på en produkt som passar nästan alla målgrupper. Jag är fast övertygad om att det bör finnas minst ett Qoali täcke i varje hushåll. - Joel Johansson, Civilekonom/CDO

 

Hvis du vil være en del av Qoali-laget, ikke nøl med å høre fra deg. Vi er alltid på utkikk etter nye glade og nydelige talenter!

Hva betyr Qoali?

Kombiner "Koalaen" som sover i snitt 23 t/d med "Quality", så får du Qoali ;)

Er det noen "gruppe" som ikke bør bruke en vektdyne?

Man bør være våken med mindre barn som ikke har utviklet sin lungekapasitet fullt ut.

Barnet skal kunne ta av teppet selv og kunne også fortelle om det ikke vil ha på seg teppet. Derfor anbefaler vi ikke Qoali teppe til barn under to år og barn med en alder litt over to år skal ha den letteste vekten teppe og sitte der på sofaen med en voksen for å sikre at barnet er i stand til å takle og gå videre vekt teppe. Barn og voksne med lungesykdom bør ikke bruke vekttap.

Man bør også være vaktig med dyrets lukebeskyttelse, ende opp under et tungt teppe og ikke komme seg ut, så det kan være farlig.

Vi anbefaler på det sterkeste ikke å sove med en baby sammen med vektdekselet.

Hvis du er usikker, ta gjerne kontakt med oss, men vi anbefaler at du kontakter legen din for en sikker og personlig anbefaling.

 

Hvilke mål har Qoalidynen?

Målene på vektdynen er 200x150 cm og den er tilgjengelig i tre forskjellige vektklasser: 4, 6, 8 og 11 kg.

Kan jeg få tilgang til de studiene dere henviser til på hjemmesiden?

Venter du på svar?

Klikk på chat ikonet nederst til høyre så skal vi forsøke å hjelpe deg!